Avatar uživatele
Pokročilý

Jaká rýže v restauraci?

Vadí vám že v restauracích neoznačujou co dávají za rýži, tředa jako u knedlíků je HK, BK, KK. Například dlouhozrná rýže je dobrá a parboiled už mi smrdí z dálky. Problém je že má zřejmě pro kuchaře na talíři lepší vzhled a nerozvaří ji.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Příště,až si budete chtít dát v restauraci rýži,tak se klidně servírky zeptejte,jaká rýže to je,pokud bude pitomá a nebude to vědět,tak ať se doběhne zeptat kuchaře. Je to běžná praxe,tak se neostýchejte a klidně se zeptejte. Zažila jsem hosty,které zajímalo,jestli jsou knedlíky domácí,kupované,případně od jaké firmy. A to nejen u knedlíků,třeba i u masa,zda je bio apodobně. "Náš host,náš pán",tak by to mělo být.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

U brambor to taky nepíšou, jestli jsou ranné (nebo rané?), pozdní či jaké. Někdy napíšou nové brambory.
A jinak mi to nevadí, protože si dám raději knedlík než rýži-po rýži je hlad ať je jakákoli.


Avatar uživatele
Pokročilý

to Miroslavst-rané:)
a jinak je mi to jedno,rýži si dám jen doma nebo u větví:)


Avatar uživatele
Bronzový

Nevadí. Kdyby mi na tom záleželo, tak se zeptám. Kdyby psali podrobnosti ke všem položkám, tak by se ten jídelníček asi pěkně rozrostl

Rýže parboiled mi nijak nevadí.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Zajímavé otázky v kategorii Jídlo a vaření

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 844
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 496
Zlatý marci1 482
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.