Avatar uživatele
Pokročilý

Jak zmírnit kyselost v hořčici?

Tak jsem si na zkoušku udělala experiment a vyrobila domácí plnotučnou hořčici, ale zřejmě jsem tam dala hodně octu nebo ho nechala málo převařit a tak hořčice je tak kyselá, že nejde ani jíst. Je mi to líto vyhodit, protože jinak je opravdu dobrá. Nedala by se kyselost z octa nějakým způsobem ještě snížit?

Odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Přidáním cukru, nebo sladidla.


Avatar uživatele
Zlatý

tak si ještě nadrť semínko a změň ten poměr k octu
Doplňuji:
myslím více semínka v poměru k octu ..taky existuje červený hořčičný semínko a to má ty vlastnosti, který bys teď potřebovala, když to máš moc kyselý


Avatar uživatele
Stříbrný

Kyselost snížíš buď zředěním kyselé složky, to viz zjentek, anebo neutralizací, to ale pochybuju, že najdeš prostředek, který ti kromě toho snížení kyselosti jinak tu chuť hořčice negativně neovlivní.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 883
Zlatý annas 776
Zlatý marci1 507
Zlatý iceT 503
Zlatý gecco 450
Zlatý briketka10 435
Zlatý quentos 414
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 354

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.