Tak jsem si na zkoušku udělala experiment a vyrobila domácí plnotučnou hořčici, ale zřejmě jsem tam dala hodně octu nebo ho nechala málo převařit a tak hořčice je tak kyselá, že nejde ani jíst. Je mi to líto vyhodit, protože jinak je opravdu dobrá. Nedala by se kyselost z octa nějakým způsobem ještě snížit?
Zajímavá 0 před 3692 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
tak si ještě nadrť semínko a změň ten poměr k octu
Doplňuji:
myslím více semínka v poměru k octu ..taky existuje červený hořčičný
semínko a to má ty vlastnosti, který bys teď potřebovala, když to máš
moc kyselý
Upravil/a: zjentek
0
před 3692 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Kyselost snížíš buď zředěním kyselé složky, to viz zjentek, anebo neutralizací, to ale pochybuju, že najdeš prostředek, který ti kromě toho snížení kyselosti jinak tu chuť hořčice negativně neovlivní.
0
před 3692 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1677 | |
annas | 1349 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 985 | |
marci1 | 914 | |
iceT | 624 | |
da ny | 581 | |
zjentek | 562 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |