Avatar uživatele
Registrovaný

Jak zavařovat domácí vyuzené klobásy.

Prosím o radu, jak zavařovat domácí vyuzené klobásy. Děkuji

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Pokročilý

Nechápu,proč zavařovat klobásy,notabene domácí? Kolik let je chceš uchovat? Stačí je přece nechat viset na suchém místě a vydrží tak dlouho,než se zkonzumují!!

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

sama je nedělám ,ale pročti si to zde ,jsou zde dobré zkušenosti a rady

http://www.zahrada.cz/…


Avatar uživatele
Zlatý

Nejlepší je klobásky ještě horké dát do sklenic,přidat jednu-dvě lžíce vody,uzavřít a sterilizovat jednu hodinu.Ješte jednu radu na konec. Při výrobě klobás dbej,aby byly menší než sklenice,proto že krájené klobásky trochu vyvaří!


Avatar uživatele
Registrovaný

Uzené klobásy nezavařujte,pokud jich máte hodně a chcete je uchovat delší dobu zalíjte je do sádla.Dříve se tak uchovávalo i syrové maso.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 843
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 495
Zlatý marci1 481
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.