Avatar uživatele
boza

Jak zavařovat domácí vyuzené klobásy.

Prosím o radu, jak zavařovat domácí vyuzené klobásy. Děkuji

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? anonym, iceT před 4476 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Tlaky

Nechápu,proč zavařovat klobásy,notabene domácí? Kolik let je chceš uchovat? Stačí je přece nechat viset na suchém místě a vydrží tak dlouho,než se zkonzumují!!

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
hanulka11

sama je nedělám ,ale pročti si to zde ,jsou zde dobré zkušenosti a rady

http://www.zah­rada.cz/forum/krby-grily-a-udirny/uzeni-domacich-klobas-247165/?kotva=uzeni-domacich-klobas-247345

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

Nejlepší je klobásky ještě horké dát do sklenic,přidat jednu-dvě lžíce vody,uzavřít a sterilizovat jednu hodinu.Ješte jednu radu na konec. Při výrobě klobás dbej,aby byly menší než sklenice,proto že krájené klobásky trochu vyvaří!

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
bombastic.1

Uzené klobásy nezavařujte,pokud jich máte hodně a chcete je uchovat delší dobu zalíjte je do sádla.Dříve se tak uchovávalo i syrové maso.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek