Avatar uživatele
Bronzový

Jak zavarit jahody na dzem,aby zustaly cele?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Celé nezůstanou nikdy,ale nesmíte je tolik rozvařit!

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele

Ve většině receptů se mají jahody rozmixovat,zkuste je jen pomačkat šťouchadlem na bramborovou kaši.A nerozvařovat dlouho.


Avatar uživatele
Zlatý

Nasbírejte část pevnějších plodů a přidejte o chvíli déle do již povařené směsi a jen tak zůstanou tvrdší, také to mám ráda .A Gelfix ten nejrychlejší, žádné dlouhé vaření.


Avatar uživatele
Bronzový

nemixujte je jak se doporučuje,ale celé plody tak jak je máte dejte ingredience,pomalu přivest do varu,odebírat pěnu ať se nekazí,musí zůstat čista gelovita hmota a v ni kouský jahod.

Zdroj: žolík

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 840
Zlatý annas 757
Zlatý iceT 494
Zlatý marci1 479
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 414
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.