Avatar uživatele
Registrovaný

Jak začít jíst maso??

Jak začít jíst vepřový maso???



Od malička ho nenávidím a když sem dnes byla u doktora s bolestí kolena, tak mi řekl že by bylo dobré ho začít jíst jinak mi půjdou klouby do .......



Díky za radu.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Klouby ( koleno ) potřebují kolagen, který vepřové maso právě obsahuje. Řekni mamince, ať udělá občas huspeninu z vepřového kolena se zeleninou. Na netu je velký výběr receptů. :-)

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Vepřový maso ti klouby nespraví, ale tlačenka už ano. Zeptej se prezidenta, ten ji jí na deset způsobů. Nejlepší je s octem a cibulí.



Avatar uživatele
Bronzový

Ústy, jinak je každá rada drahá.


Avatar uživatele
Stříbrný

Je to nesmysl, to zas říkám já :-) je to můj názor, každý má jiný, já vyjádřila ten svůj...


Avatar uživatele
Bronzový

Velice pochybuji, že by mělo vepřové maso něco, co nemají jiná jídla. Zeptej se doktora, čeho bys jako měla dosáhnout tím, že budeš jíst vepřové maso. Ať odpoví cokoli, určitě se najdou desítky jiných jídel se stejným účinkem.

Napadá mě, že bys mohla mít nedostatek proteinů, což brání formaci pevných kostí. Ale na to bys mohla jíst jakékoli maso, vepřové není ničím zvláštní. Nebo prostě doplňovat proteiny pomocí doplňků stravy. Jinak opravdu nevím, čeho by se jezením vepřového dalo docílit.

Pokud trváš na tom, že to musí být vepřové - navrhuji používat velké množství kečupu nebo něčeho podobného - zakryje to nepříjemnou chuť.


Avatar uživatele
Registrovaný

Zkus vepřovou panenku. To je velmi jemné a chutné vepřové. Stačí nakrájet na 1,5 centimetru silné plátky osolit a opepřit a z každé strany prudce a krátce osmažit. Na dobré pánvy klidně na sucho. Čas smažení nepřehnat jinak bude maso suché a tvrdé.


Avatar uživatele
Stříbrný

Za
Doplňuji:
Začít třeba s vývarem z vepřových nožiček. ze zbytku udělat sulc. Pak položit maso na talíř ukrojit kousek a zbaštit.Případně při poruchách krvetvorby doporučují škrábaná syrová játra a pomerančovou šťávou.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Zajímavé otázky v kategorii Jídlo a vaření

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 844
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 496
Zlatý marci1 482
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.