Avatar uživatele
ki-qi

Jak začít jíst maso??

Jak začít jíst vepřový maso???

Od malička ho nenávidím a když sem dnes byla u doktora s bolestí kolena, tak mi řekl že by bylo dobré ho začít jíst jinak mi půjdou klouby do .......

Díky za radu.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 3542 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
marci1

Klouby ( koleno ) potřebují kolagen, který vepřové maso právě obsahuje. Řekni mamince, ať udělá občas huspeninu z vepřového kolena se zeleninou. Na netu je velký výběr receptů. 🙂

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
mosoj

Vepřový maso ti klouby nespraví, ale tlačenka už ano. Zeptej se prezidenta, ten ji jí na deset způsobů. Nejlepší je s octem a cibulí.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
da ny

Kolagen.
http://www.le­karna.cz/cola­fit-120-kosticek/
Vhttp://www.or­ling.cz/cz/ko­lagen/kolagen-kolagenni-bilkovina-kolagenni-peptidy-gelita.htmlhttp://­www.alternativ­ni-medicina.eu/tezka-artroza-nezoufat-nevzdavat.html
Doplňuji:
http://www.al­ternativni-medicina.eu/tezka-artroza-nezoufat-nevzdavat.html

Upravil/a: da ny

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Nazdar Bazar

Ústy, jinak je každá rada drahá.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Je to nesmysl, to zas říkám já 🙂 je to můj názor, každý má jiný, já vyjádřila ten svůj…

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Psychotic

Velice pochybuji, že by mělo vepřové maso něco, co nemají jiná jídla. Zeptej se doktora, čeho bys jako měla dosáhnout tím, že budeš jíst vepřové maso. Ať odpoví cokoli, určitě se najdou desítky jiných jídel se stejným účinkem.

Napadá mě, že bys mohla mít nedostatek proteinů, což brání formaci pevných kostí. Ale na to bys mohla jíst jakékoli maso, vepřové není ničím zvláštní. Nebo prostě doplňovat proteiny pomocí doplňků stravy. Jinak opravdu nevím, čeho by se jezením vepřového dalo docílit.

Pokud trváš na tom, že to musí být vepřové – navrhuji používat velké množství kečupu nebo něčeho podobného – zakryje to nepříjemnou chuť.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Monikas

Zkus vepřovou panenku. To je velmi jemné a chutné vepřové. Stačí nakrájet na 1,5 centimetru silné plátky osolit a opepřit a z každé strany prudce a krátce osmažit. Na dobré pánvy klidně na sucho. Čas smažení nepřehnat jinak bude maso suché a tvrdé.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
elektrikář

Za
Doplňuji:
Začít třeba s vývarem z vepřových nožiček. ze zbytku udělat sulc. Pak položit maso na talíř ukrojit kousek a zbaštit.Případně při poruchách krvetvorby doporučují škrábaná syrová játra a pomerančovou šťávou.

Upravil/a: elektrikář

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek