Avatar uživatele
jirkajirka

Jak využít 100% ztužený pokrmový tuk?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? johana 56, hanulka11, Sůwa před 4071 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Sůwa

Na smažení a do omáček, protože se nepřepaluje a v omáčce se spojí s tekutinou 🙂

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Monyszek

záleží na tom, jestli v kuchařině nebo cukrařině. V cukrařině jej používáme převážně na ředění čokolády, nebo do nějakého toho krému (ale to v malém množství)

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
hanulka11

já ho používám do těsta na záviny
1.těsto
40dkg hladké mouky
1 žloutek
1 lžíce cukru krupice
1 1/2 dcl mléka
1 100% tuk /nastrouháme/

2. těsto
1/2 kg hladké mouky
1/2 lahve piva
1 tuk 100%/nastrouháme /

3.těsto
1/2 kg hladké mouky
1 100% tuk /nastrouháme/
2 dcl vody

náplně volíme dle chuti a sezóny, makové, tvarohové ,ořechové, ovocné s tvarohem
šiml/tvaroh s mákem a rozinkami/
jablka, višně – zkrátka co máme doma a co nám chutná

jinak na 100%tuku i smažím

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek