Avatar uživatele
Bronzový

Jak využít 100% ztužený pokrmový tuk?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Na smažení a do omáček, protože se nepřepaluje a v omáčce se spojí s tekutinou :-)

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Pokročilý

záleží na tom, jestli v kuchařině nebo cukrařině. V cukrařině jej používáme převážně na ředění čokolády, nebo do nějakého toho krému (ale to v malém množství)


Avatar uživatele
Zlatý

já ho používám do těsta na záviny
1.těsto
40dkg hladké mouky
1 žloutek
1 lžíce cukru krupice
1 1/2 dcl mléka
1 100% tuk /nastrouháme/

2. těsto
1/2 kg hladké mouky
1/2 lahve piva
1 tuk 100%/nastrouháme /


3.těsto
1/2 kg hladké mouky
1 100% tuk /nastrouháme/
2 dcl vody


náplně volíme dle chuti a sezóny, makové, tvarohové ,ořechové, ovocné s tvarohem
šiml/tvaroh s mákem a rozinkami/
jablka, višně - zkrátka co máme doma a co nám chutná

jinak na 100%tuku i smažím

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 841
Zlatý annas 757
Zlatý iceT 494
Zlatý marci1 480
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 414
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.