Avatar uživatele
Pokročilý

Jak vařit čočku abychom po jídle neměli"větry"?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

"V konečné fázi přípravy jídla přidat saturejku":

Zdroj: zdrava- vyziva. doktorka. cz/coka- a- jeji- zdravotni- ucinky/

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Bronzový

Konzumovat jakékoliv luštěniny bez následných reakcí organizmu je spojeno s tímto rizikem. Dle mého to vařením nelze potlačit, nicméně toto nriziko za to určitě stojí. Kdo krk. a prd. ten si zdraví tvrdí!


Avatar uživatele
Bronzový

V každém receptu čtete,že se luštěniny uvaří ve vodě,ve které se namáčeli,přes noc.Zkuste tu vodu vylít a uvařit je v čisté vodě.Výsledek je pak trochu jiný.Pokud se toho nesní hafa.


Avatar uživatele
Pokročilý

tepelnou upravou, pripadne korenim jen zmirnite nadymave ucinky, nikoli odstranite

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 843
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 495
Zlatý marci1 481
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.