Avatar uživatele
Bronzový

Jak uvařit zelené lusky utržené z keříku na kyselo.Nejsou z nálevu.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Nedavno jsem je delala taky-lisky uvarit ve slane vode domekka,mezitim rozpustit maslo a pridat hladkou mouku a udelat jisku,zalit mlekem a za staleho michani povarit na malem ohni.
Lusky scedit a dat do omacky,pridat kysanou smetanu a dochutit soli,octem nebo citronovou stavou.
Ja misto mleka davam smetanu sladkou nebo napul s mlekem. Dobrou chut.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Bronzový

Když přidáte usmaženou slaninu třeba na kostičky, nic tím nezkazíte.


Avatar uživatele
Bronzový

Zde vynikající recept i s videem jak na to!

Zdroj: http://ekucharka.net/zelene-fa zolky-na-smetane

 

Diskuze k otázce

Avatar uživatele
Stříbrný

elektrikář

Nesmíte z nich před vařením zapomenout strhnout s ťopkou tuhhé vkákno, uvařit, zahustit moukou okyselit přidat kys. smetanu. Nebo jen pomastit máslem jako přílohu k masu bez omáčky.

Avatar uživatele
Bronzový

lorja

Dělám k nim ztracená vejce.( Do vařící osolené vody s octem rozklepnout vejce a nechat asi 3 minuty povařit.)

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 841
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 495
Zlatý marci1 481
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.