Avatar uživatele
Pokročilý

Jak upotřebit mišuli?

osvědčené postupy receptů

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Teta z mišPulí dělá marmeládu - 1 kg cukru na cca 2 kila syrových plodů.
Plody oloupe, vypeckuje a nakrájí na drobnější kousky, pak vaří s cuktem až do zhoustnutí, na závěr přidá citronovou šťávu (aby ´masa´ byla příjemně nakyslá).
Pak klasicky ještě za ´horka´ naleje do skleniček a zavaří je.
Výtečné.
Ale plody musí být přemrzlé - ideálně na stromě.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 859
Zlatý annas 765
Zlatý iceT 499
Zlatý marci1 490
Zlatý gecco 432
Zlatý briketka10 423
Zlatý quentos 411
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 352

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.