Avatar uživatele
Pokročilý

Jak upéct štrůdl, aby neprasknul

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

je třeba šišky před pečením propíchat vidličkou ,jen tak nepraskne

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Jak píše hanulka.
Ohřátý vzduch nemá kudy uniknout a proto těsto pod tlakem prská.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 876
Zlatý annas 774
Zlatý marci1 502
Zlatý iceT 499
Zlatý gecco 443
Zlatý briketka10 432
Zlatý quentos 413
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 353

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.