Avatar uživatele
Pokročilý

Jak udělat čoko. polevu, která neutuhne?

Nedávno jsem jedla kefírovou buchtu s výbornou polevou. Nebyla ale ztuhlá, takže čokoláda nepraskala. Byla spíš kašovitá, ale výborná. Nevíte jak na to? Díky moc! :)
Doplňuji:
*neztuhne

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Já dělám podobnou z Ledových kaštanů. Rozpuštíš ve vodní lázni dvoje - troje (podle velikosti moučníku) a poliješ. Díky krémovitějšímu vnitřku neztuhne tolik jako klasická poleva, je tedy lehce mazlavá, ale chuť je delikátně lahodná.
Někdy je dám rovnou nalámané na horký moučník - třeba na perník a rozpustí se tam samy. Pak stačí jen lehce rozetřít a nechat vychladnout a ztuhnout.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Já dělala čoko polevu ze sáčku. Také neztuhla. Podívej se v obchodě. něměl by se tam přidávat tuk a asi by měla být v prášku, nebo v sáčku tuhá a rozmíchá se v s vodou při mírném zahřátí.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 879
Zlatý annas 775
Zlatý marci1 504
Zlatý iceT 502
Zlatý gecco 446
Zlatý briketka10 434
Zlatý quentos 414
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 354

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.