Avatar uživatele
Bronzový

Jak sušit nať z celeru a petržele aby nezežloutla a zůstala zelená?

Bydlím v paneláku.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Pokud mate susicku,tak v ni.Ja jsem susila v plynove troube na nejmensi stupen s otevrenymi dvirky-zustala pekne zelena.
Jestli mate horkovzdusnou,tak muzete uplne stejne,jen pustte jeste cirkulaci vzduchu,melo by to byt rychlejsi a nezapomente kontrolovat.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Pokročilý

poradím lepší,nasekat nať mírně rozředit vodou a dát do kostičkovače ledu,a do mražáku,po zamrznutí,přesypat do sáčku,celou zimu přidávám do polévak omáček i pomazánek a mám pořád čerstvé a voňavé


Avatar uživatele
Bronzový

Hodně vzduchu, málo světla a pomalu sušit.


Avatar uživatele
Stříbrný

Otrhat ze stopek.Rozložit na síto z pletiva proti mouchám. Sušit nad radiátorem nebo jiném zdroji tepla.


Avatar uživatele
Stříbrný

Pomalu a otáčet,někde v přítmí.Dobrá rada je ji mrazit

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 878
Zlatý annas 775
Zlatý marci1 503
Zlatý iceT 502
Zlatý gecco 445
Zlatý briketka10 434
Zlatý quentos 413
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 354

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.