Avatar uživatele
Registrovaný

Jak správně vyrobit domácí sirup?

Potřebuji udělat sirup z cukru a vody, jaký cukr použít aby časem zase nezkrystalizoval zpět?:) pozn.: obyč. cukr krystal zklamal

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

http://www.labuznik.cz/…
Jak se vaří cukr.

Všude se uvádí krystalový cukr.

V odkazu si zkuste pročíst i diskuzi. V ní je uvedeno, že cukr nekrystalizuje, když se přidá trochu kukuřičného sirupu.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Stříbrný

Sirup nezkrystalizuje pokud nevyschne, jinak stačí trochu vody a rozpustí se.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 858
Zlatý annas 765
Zlatý iceT 499
Zlatý marci1 490
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 423
Zlatý quentos 411
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 352

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.