Avatar uživatele
Bronzový

Jak si doma vyrobit pufovanou rýži?

Doplňuji:
Nykki
Hmmmmm, tak ti nevím..... že by k jídlu??

Odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Pufovanie prebieha v expanznej forme za vysokého tlaku a teploty od 150 ° C a viac. Dochádza tak k vyparovaniu tekutín z pufovanej suroviny.

takže si zožeň vysokotlakú mikrovlnku a môžeš si to urobiť i doma.


Avatar uživatele
Pokročilý

K čemu ji chceš použít?
Doplňuji:
Tak když ji chceš použít např. k výrobě chlebíčků, tak na internetu je spousta návodů... chápeš ?

 

Diskuze k otázce

Avatar uživatele
Bronzový

Questman

arygnoc je to jenom nápad ale šlo by to třeba v papiňáku?

Avatar uživatele
Zlatý

arygnoc

treba vyskúšať.
ale keď to tam budeš robiť nasucho, tak napred kúp druhý papiňák, aby si si to doma nezlízol.

priemyselne sa to robí mikrovlnami, preto som ti doporučoval mikrovlnku.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 859
Zlatý annas 765
Zlatý iceT 499
Zlatý marci1 490
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 423
Zlatý quentos 411
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 352

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.