Avatar uživatele
Registrovaný

Jak se zbavit příchutě po připálenině?

Dá se napravit připáleninová příchuť na př. v guláši?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Obecne u omacek se pachut po pripalenine odstranovala vlozenim rozhaveneho karabace(zeleza) do te omacky.Jinak se to neda,nebo o tom nevim

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Bronzový

Tak to se mi nikdy nepovedlo. A to jsem zkoušela česnek a různé bylinky. Prostě nejlepší je buď guláš nespálit, a nebo když člověk zjistí, že se připaluje, přendat ho do jiného hrnce.


Avatar uživatele
Bronzový

Bohužel stane se.Nezbývá než maso vybrat a udělat z gruntu nový základ-opět osmahnout cibuli atd.A hlavně hlídat.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 841
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 495
Zlatý marci1 480
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 414
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.