Obecne u omacek se pachut po pripalenine odstranovala vlozenim rozhaveneho karabace(zeleza) do te omacky.Jinak se to neda,nebo o tom nevim
0 Nominace Nahlásit |
Tak to se mi nikdy nepovedlo. A to jsem zkoušela česnek a různé bylinky. Prostě nejlepší je buď guláš nespálit, a nebo když člověk zjistí, že se připaluje, přendat ho do jiného hrnce.
0
před 5207 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Bohužel stane se.Nezbývá než maso vybrat a udělat z gruntu nový základ-opět osmahnout cibuli atd.A hlavně hlídat.
0
před 5194 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1678 | |
annas | 1349 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 985 | |
marci1 | 914 | |
iceT | 625 | |
da ny | 582 | |
zjentek | 563 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |