Avatar uživatele
Zlatý

Jak se vaří UHO - univerzální hnědá omáčka ?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Odpoveď byla označena jako užitečná
Avatar uživatele
Bronzový

Blbá otázka.To už se dnes nevaří.Ale pokud chceš konkréta,tak - v současné době se vaří podle dvou druhů norem.Ti progresivnější si vytvoří své vlastní normy,což je pracné a nákladné a musí to někdo požehnat..Ti,co na to nemají,tak vaří podle receptur teplých jídel z roku cca 1956,které jsou např.na učilištích pro budoucí kuchaře jedinou schválenou učebnicí podle které se dělají závěrečné zkoušky.Nic jiného oficielně neexistuje,.Seznam se s nimi a třeba můžeš vytvořit něco jiného.Ale tam UHO uvedena není.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele

Michale, nejjednodušší je použít hotovou tmavou jíšku, vmíchat ji do výpeku z masa a popřípadě dolít vývarem nebo vodou. Dochutit podle vlastní chuti a není co řešit. Proč si s tím chceš v domácích podmínkách lámat hlavu. Tvoje máma si s tím nejspíš poradí.


Avatar uživatele
Zlatý

podívej http://www.receptyonline.cz/… pak si ji dochutíš podle chuti


Avatar uživatele
Pokročilý

Na čundru jsme dělali UČO (univerzální červená omáčka).
Základem byla červená paprika.
Tato omáčka nás zahřála, i když byla úplně studená.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 841
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 495
Zlatý marci1 481
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.