Avatar uživatele
Bronzový

Jak se upraží burák v lusku?

když se prodávají celé, tak mají vlastně dva obaly ty "oříšky", tak jak to, že se přes ty dva obaly upraží a ten vrchní obal není nijak připálený nebo tak?

Odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Slupka není připálená, protože se k jejich pražení používá teplota cca 160°C (to se slupka ještě nepálí), praží se v ´bubnech´ (promíchávají se) a po upražení (cca 40-60 min) se rychle zchladí a balí.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 844
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 496
Zlatý marci1 482
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.