Avatar uživatele
Stříbrný

Jak se upravují malé rybičky před smažením na grundle

smažení grundlí

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Úplně jednoduše - po vyndání z mrazáku je nech trochu rozmrazit a dobře je propláchni a nech okapat - připrav si do mísy hladkou mouku se solí a pepřem a obal je v ní - vkládají se do silně rozpáleného oleje - nejlépe do friťáku ,aby se rychle a stejnoměrně usmažily- ach to bude dobrota - pak si je pokapete citronem mňam

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele

Nijak. Osolit, usmažit, pozřít. Prostě se upravují jako jakákoliv jiná ryba "po mlynářsku", jen s tím rozdílem, že nedávám kmín a nejedná se o rybu, ale rybičky!

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 841
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 495
Zlatý marci1 480
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 414
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.