Avatar uživatele
Registrovaný

Jak se správně servírují slané balené pochutiny v restauraci?

Slané bramborové chipsy,nebo arašídy prodávané v uzavřeném obalu se před podáváním mají otevřít a nasypat např.do košíku a pak servírovat,nebo přinést před hosta,který si je otevře sám?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Registrovaný

Otevřít před hostem, pokud si to přeje, stejně jako uzavřené lahve vína, piva, limonády. Plus servírovací nádoby

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

zatím jsem jen zažila to že jsem si objednala chipsy oni mi to přinesly zabaléné,a teprve až jsem jich poprosila tak mi k tomu přinesly i porcelánovou servirovací mísu na nasypání


Avatar uživatele
Bronzový

Čipsy by se měly podávat nerozbalené,ale se servírovacím talířem,na který si je nasypete.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Zajímavé otázky v kategorii Jídlo a vaření

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 860
Zlatý annas 765
Zlatý iceT 499
Zlatý marci1 490
Zlatý gecco 434
Zlatý briketka10 424
Zlatý quentos 411
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 352

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.