Avatar uživatele
Bronzový

Jak se pozná kvalita kakaa holandského typu?

Koupila jsem jedno-běžná kakaová barva. Pak jsem koupila od jiného výrobce, cena plus minus stejná jako u předchozího druhu-tmavě hnědé, téměř černé. Čím to?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

podle zdroje se při výrobě toho tmavšího kakaové boby vyperou v roztoku draslíku, čímž se neutralizuje chemická kyselost kakaa. Světlé je tedy "přírodnější". Srv. zdroj

http://www.davidlebovitz.com/…

 

Otázka nemá žádné další odpovědi.

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 845
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 496
Zlatý marci1 482
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.