Avatar uživatele
Bronzový

Jak připravujete houbu píchavku?

Díky za rady.
Doplňuji:
Omlouvám se pýchavku.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Smaženou jako řízek v trojobalu.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Malé druhy pýchavek jsou vhodné ve směsi do polévek, pod maso, gulášů, smaženice ap., další zase jako koření.
Pýchavka obrovská se navíc připravuje jako obalovaný řízek, což je rozhodně její nejchutnější zpracování.


Avatar uživatele
Zlatý

Takovou určitě nikdo nezná, tudíž nesbírá, tedy ani neupravuje. Natož k jídlu.
Výborné jsou ovšem mladé plodnice pýchavek.


Avatar uživatele
Zlatý

Dobrá je v bramborové polévce nebo jí dáváme do česnečky,ale jen mladé plodnice.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 876
Zlatý annas 774
Zlatý marci1 502
Zlatý iceT 499
Zlatý gecco 443
Zlatý briketka10 432
Zlatý quentos 413
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 353

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.