Avatar uživatele
Zlatý

Jak připravit ty správné kapří řízky?

Musím je taky naklepat než je obalím?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Stříbrný

Ani náhodou! Klepat kapra? Vždyť už je kleplej. Jenom osolot a já nepoužívám ani mouku, dám ho do strouhanky, do vajíček a zase do strouhanky, pak ho jenom pokapu citronovou šťávou a děláme mňam, mňam...

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Já je neklepu já Kapří řízky osolím, opepřím pokapu citronem, necháme odležet a pak je osmažím na oleji.


Avatar uživatele
Zlatý

Stejně budeš mít řízek a ten naklepej.
Doplňuji:
...pokud kapra, stačí klepnout jednou :o)


Avatar uživatele
Pokročilý

Pokud chceš mít vymalováno, tak naklepej..., bude vám pěkně vonět kuchyně.


Avatar uživatele
Bronzový

Řízek z kapra na všechny způsoby - mňam mňam. Každý to dělá jinak, ale ve finále jak říká moje tchýně: na Vánoce je ten kapr stejně nejlepší.
Jo a neboduju, nemám body.


Avatar uživatele
Zlatý

Maso na klasické řízky se naklepává, aby se narušily vlákna, protože je maso tuhé, tak aby změklo. Rybí maso tuhé není, proto není potřeba naklepávat.
Obalování - dle chuti. Já většinou obaluji pouze v mouce.
Zachovává to rybí chuť a když se někdy porce rozpadávají, díky mouce drží pohromadě.
Nezapomeň maso osolit.
Ciron používáme až na stole.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 883
Zlatý annas 775
Zlatý marci1 506
Zlatý iceT 503
Zlatý gecco 450
Zlatý briketka10 435
Zlatý quentos 414
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 354

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.