Avatar uživatele
Miroslavst

Jak připravit ty správné kapří řízky?

Musím je taky naklepat než je obalím?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? irij, BEAES, Elk, anonym, Lásenka před 4870 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Elk

Ani náhodou! Klepat kapra? Vždyť už je kleplej. Jenom osolot a já nepoužívám ani mouku, dám ho do strouhanky, do vajíček a zase do strouhanky, pak ho jenom pokapu citronovou šťávou a děláme mňam, mňam…

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
panenka

Já je neklepu já Kapří řízky osolím, opepřím pokapu citronem, necháme odležet a pak je osmažím na oleji.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
BEAES

Stejně budeš mít řízek a ten naklepej.
Doplňuji:
…pokud kapra, stačí klepnout jednou :o)

Upravil/a: BEAES

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Lásenka

Pokud chceš mít vymalováno, tak naklepej…, bude vám pěkně vonět kuchyně.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
irij

Řízek z kapra na všechny způsoby – mňam mňam. Každý to dělá jinak, ale ve finále jak říká moje tchýně: na Vánoce je ten kapr stejně nejlepší.
Jo a neboduju, nemám body.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
ReHu

Maso na klasické řízky se naklepává, aby se narušily vlákna, protože je maso tuhé, tak aby změklo. Rybí maso tuhé není, proto není potřeba naklepávat.
Obalování – dle chuti. Já většinou obaluji pouze v mouce.
Zachovává to rybí chuť a když se někdy porce rozpadávají, díky mouce drží pohromadě.
Nezapomeň maso osolit.
Ciron používáme až na stole.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek