Avatar uživatele
Bronzový

Jak poznám horní díl pekáče (tzv. husáku) od spodního?

Vypadají úplně stejně, jen jeden je malinko větší a já jsem vždy v rozpacích, který díl je který...stejný problém řeším u římského hrnce. Děkuji

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Stříbrný

Ten menší patří nahoru. Vyprskaný tuk a tak podobně pak bude stékat do toho spodního. Když to dáš obráceně, budeš mít pocákanou troubu.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Stříbrný

Pamatuj, že vždycky se nahoru dává ten menší.Dej si je na sebe a který zapadne do toho dole, je navrchu.Je to úplně stejné jako s pokličkami, taky nedáváš na hrnec větší pokličku, jen takovou, která zapadne do hrnce.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 844
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 496
Zlatý marci1 482
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.