Avatar uživatele
Pokročilý

Jak otevřít konzervu bez otvíráku a nože?

Chci si otevřít konzervu a nemám na ni otvírák ani nůž, jak to mám udělat?
Doplňuji:
Zkuste někdo rozumnější odpověď než mowla, kdybych tu konzervu rozfláknul krumpáčem, už by zní nejspíš nic nezůstalo. A tím šroubovákem má do toho jako bodat tak dlouho až tam udělám 1500 malých dírek a stejnak mi to bude furt k hov...?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Stříbrný

Viděl jsem zedníky jak otvirali konzervy s paštikou. Obroušením okraje konzervy na podlahovém betonu. Když se okraj odbrousil, otřeli písek z plechu kapesníkem a pak víčko na okraji zamáškli do vnitř a lžící jej podebrali.

Doplňuji:
Když jsem za mlada jezdíval na čundr ohřívali jsme propíchnuté konzervy na kraji u ohně. Jednou trochu opivněný kamarád zapomněl konzervu propíchnout. No bouchla z kozervy mu zůstalo jen dno a proužek plechu u boku konzervy masu bylo rozházené po lese Kamarád mněl mastný celý batlik a hlad.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Bronzový

Avatar uživatele
Registrovaný

Co popsal elektrilář si pamatuju z vojny jako ruskej votvírák, pozor, po okraji zůstávají špony. Šroubovákem to taky jde ale blbě.


Avatar uživatele
Registrovaný

jednou jsme otvírala konzervu nůžkama na plech :))) .... je to celkem rychlý a pohodlný ale umyj si je!!!


Avatar uživatele
Zlatý

Až budeš mít hlad tak ji otevřeš !!!

Na vojně jsme otevírali konzervy i kamenem.


Avatar uživatele

A co máš???
Pilu, flexu, kleště, brusku, sekyru, šroubovák, rýč, krumpáč, majzlík...
To si neumíš poradit?
;-)
Ale - pokud nemáš nic, budeš mít hlad.
Doplňuji:
Dnb - tak to fakt budeš mít hlad...
:-D
Šroubovákem uděláš jednu díru a tu pak tímtéž šroubovákem zapřeným o okraj rozšíříš (pokud je ten šroubovák hoden toho označení a nejde o nějaký ´zmetek´ ze super-hyper za dvacku)...
Krumpáčem - o špici proděravíš víčko a páčením je utrhneš (čili krumpáčem "neflákneš")...
___
Mám ti popsat i jiné způsoby? - resp. jinými nástroji???
:-D


Avatar uživatele
Bronzový

Dej konzervu pod parní válec, bouchej do ní kladivem atd. Neříkáš, zda to budeš jíst.


Avatar uživatele
Stříbrný

Dej ji na plynový sporák a počkej až se sama otevře:DDD

A budeš mít "šťavnatě" vymalováno:-) a až to bude kapat ze stropu dolů, tak už to jen nachytáš do talíře....
>>>u tebe bych nechtěla bydlet - to musí vypadat <<< :DDD

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 843
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 495
Zlatý marci1 481
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.