Avatar uživatele
Pokročilý

Jak obalit sýr,aby nevytekl,poraďte.

Říká se,dát ho na chvíli do mrazáku.Já ho tam měl dva dny,2x jsem ho obalil,dal na rozpálený olej,ale stejně mírně vytekl.Máte na to někdo nějaký fígl?Díky za rady.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Zkuste se podívat do odkazu. Určitě najdete radu.
http://www.odpovedi.cz/…

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Sýr se do mrazáku dává na chvíli už obalený,je dobré a vhodné sýr obalit i dvakrát,ale pokud si chceš ušetřit práci,tak zkus tohle:

http://www.prozeny.cz/…


Avatar uživatele
Zlatý

Musíš koupit 30% sýr jiný ti vyteče ,protože je moc tučný
obalím sýr 2x a pak ho vložím na 1 h do mrazáku a potom hned
smažím a nevyteče mám to vyzkoušeno nejednou.


Avatar uživatele
Zlatý

V mrazáku jsi ho měl už obalený?
Nesmažil jsi moc dlouho?


Avatar uživatele
Pokročilý

Já ho vždy několikrát obalím v trojobalu a pak hodně rozpálím pánev (fritovací hrnec) a pak se nerozteče.


Avatar uživatele
Zlatý

Kromě uvedených rad dávej hodně oleje. Tak, aby se po vložení do pánve zasmažily i boky, a pak sýr nemá kam utéct. Nebo použij friťák.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 840
Zlatý annas 757
Zlatý iceT 494
Zlatý marci1 479
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 414
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.