Avatar uživatele
Zlatý

Jak obalit řízky, aby nebyl bordel v kuchyni a s nádobím?

Jak obalujete řízky?
To máte potom špinavé prkýnko a paličku a minimálně tři talíře-mouka, vajíčko, strouhanka.
Kolikrát to řešíme tak, že vezmeme tři mikrotenové sáčky. do každého jednu surovinu.
Pak se tam hodí to naklepané maso a v sáčku se prohněte. I to vajíčko lze rozklepat v sáčku.
Pak se sáčky zahodí a je to.
Jak to děláte vy?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Chlap to bez nepořádku/bordelu/ neumí, to mám vyzkoušené!!! Sáček používám jen na naklepání, aby nebyla zastříkaná celá kuchyň. Prkýnko zůstane čisté. Známá si dávala mouku i strouhanku na ubrousek a ten pak vyhazovala, ušerřila 2 talíře. Já to na nich dělám, vždyť to opláchnutí trvá 10 vteřin.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Bronzový

Já to dělám klasicky se vším tím bordelem, ale nejdřív si ještě na tu strouhanku pomelu rohlíky.


Avatar uživatele

já obaluji řízky klasicky,nesmíš být lenivý a binec uklidit,bohužel,nebo si najmi sluhu co to bude za tebe mýt,jinak myčku


Avatar uživatele
Zlatý

Na pracovni plochu rozprostru potravinarskou folii,a rizky obalim klasicky,rozsypanou strouhanku pak vyhazuju i s tou folii.
Na zampiony a kvetak si dam vajicko a strouhanku zvlast do dozy s vikem a pak dam nekolik kusu obalovaneho do vajicka, zavru, zatrepu, premistim do strouhanky a udelam totez.Kdyz uz nic jineho,tak si aspon usetrim trochu casu.


Avatar uživatele
Stříbrný

Já používám obalovací misky:
http://www.dk-plast.cz/…
s těmi se moc nepořádku nenadělá.

Někdy si ulehčím obalování "hospodským dvojobalem": v první misce do vejce přidám mléko a rovnou i hl.mouku, do druhé misky už jen strouhanku.

Pro mlsouny experimentátory: do strouhanky přidávám rozdrcené kukuřičné lupínky, potom je krusta opravdu exkluzivně pochoutková.


Avatar uživatele

Neřeší tohle tzv. dělená strava? Vy nejíte mouku, strouhanku, syrové vejce, olej a naklepané maso zvlášť?
http://be-thin.blog.cz/…


Avatar uživatele
Stříbrný

Další možnost řízky obalovat venku drobečky pak sezobou slepice a ptáčkové.

 

Diskuze k otázce

Avatar uživatele
Zlatý

iceT

Kdyz uz do restaurace,tak si dam jedine to,s cim se mi nechce delat doma.

Avatar uživatele
Bronzový

lorja

Zajít si na ně do restaurace.To pak zaručeně nebudete mít nepořádek ve vaší kuchyni.

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.