Jak obalit řízky, aby nebyl bordel v kuchyni a s nádobím?
Jak obalujete řízky?
To máte potom špinavé prkýnko a paličku a minimálně tři talíře-mouka, vajíčko, strouhanka.
Kolikrát to řešíme tak, že vezmeme tři mikrotenové sáčky. do každého jednu surovinu.
Pak se tam hodí to naklepané maso a v sáčku se prohněte. I to vajíčko lze rozklepat v sáčku.
Pak se sáčky zahodí a je to.
Jak to děláte vy?
Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.
- Zajímavá: Označit otázku jako zajímavou 2Pro koho je otázka zajímavá? BEAES, elektrikář
- Následovat
- Nahlásit
- Před 994 dny
Diskuze: 2 příspěvky, nejnovější před 991 dny
Sdílet:
Nejlepší odpověď

Chlap to bez nepořádku/bordelu/ neumí, to mám vyzkoušené!!! Sáček používám jen na naklepání, aby nebyla zastříkaná celá kuchyň. Prkýnko zůstane čisté. Známá si dávala mouku i strouhanku na ubrousek a ten pak vyhazovala, ušerřila 2 talíře. Já to na nich dělám, vždyť to opláchnutí trvá 10 vteřin.
-
Udělit odpovědi palec 4
- Nominace: 0
- Nahlásit
- Vložena před 994 dny
Další odpovědi:

Já to dělám klasicky se vším tím bordelem, ale nejdřív si ještě na tu strouhanku pomelu rohlíky.
-
Udělit odpovědi palec 3
- Nahlásit
- Vložena před 994 dny
anonym
já obaluji řízky klasicky,nesmíš být lenivý a binec uklidit,bohužel,nebo si najmi sluhu co to bude za tebe mýt,jinak myčku
-
Udělit odpovědi palec 3
- Nahlásit
- Vložena před 994 dny

Na pracovni plochu rozprostru potravinarskou folii,a rizky obalim klasicky,rozsypanou strouhanku pak vyhazuju i s tou folii.
Na zampiony a kvetak si dam vajicko a strouhanku zvlast do dozy s vikem a pak dam nekolik kusu obalovaneho do vajicka, zavru, zatrepu, premistim do strouhanky a udelam totez.Kdyz uz nic jineho,tak si aspon usetrim trochu casu.
-
Udělit odpovědi palec 3
- Nahlásit
- Vložena před 994 dny

Já používám obalovací misky:
http://www.dk-plast.cz…
s těmi se moc nepořádku nenadělá.
Někdy si ulehčím obalování "hospodským dvojobalem": v první misce do vejce přidám mléko a rovnou i hl.mouku, do druhé misky už jen strouhanku.
Pro mlsouny experimentátory: do strouhanky přidávám rozdrcené kukuřičné lupínky, potom je krusta opravdu exkluzivně pochoutková.
- Udělit odpovědi palec 2
- Nahlásit
- Vložena před 994 dny
anonym
Neřeší tohle tzv. dělená strava? Vy nejíte mouku, strouhanku, syrové vejce, olej a naklepané maso zvlášť?
http://be-thin.blog.cz…
- Udělit odpovědi palec 0
- Nahlásit
- Vložena před 994 dny

Další možnost řízky obalovat venku drobečky pak sezobou slepice a ptáčkové.
- Udělit odpovědi palec 0
- Nahlásit
- Vložena před 986 dny
Diskuze k otázce

iceT
Kdyz uz do restaurace,tak si dam jedine to,s cim se mi nechce delat doma.
- Vložena před 991 dny
- Nahlásit závadnou diskuzi

lorja
Zajít si na ně do restaurace.To pak zaručeně nebudete mít nepořádek ve vaší kuchyni.
- Vložena před 991 dny
- Nahlásit závadnou diskuzi
Podobné otázky
- Z jakých surovin a technologií se vyrábí granulát kyseliny citrónové, prodávající obchodní řetězce v pytlíku po 100g ?
- Proč u vepře - prasete se jí i hlava a u krávy - tura obecného se hlava nejí ?
- Co spraví chuť starých vlašských ořechů?
- Máte sympatie k Zdeňkovi Polhreichovi? Chtěli byste pokračování Ano, šéfe?