Avatar uživatele
Kulpix

Jak na rybičkovou pomazánku?

Děláme ji takto 》
1rybičky .
Lžíce margarínu.
1–2cibule.
Špetka sole a na špičku nože pálivou papriku a černý pepř.

Znáte někdo nějaký jiný recept abychom vyzkoušeli?

@barbakan A čím ty si mažeš chleba klasickým máslem od kraviček, nebo RAMOU ČI PERLOU? RAMA A PERLA = margarín:-)

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? anonym, johana 56 před 2881 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Máslo, vařené vejce, usekaná cibulka, sladkokyselá okurka, trocha majolky, sůl a pepř!

Margarín? To ještě je?

Kulpix, používám zásadně máslo a to české výroby a pokud není, tak polské, které je rozhodně kvalitnější německé!

Upravil/a: anonym

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
yuko

Tunak s chilli paprickou, pridam, trosku lehke majonezy, nakrajenou pazitku nebo bazalku. Neni treba pridavat sul.

Upravil/a: yuko

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
da ny

Podle barbakanova receptu je skvělá, u nás ještě frčí druhá varianta:
1× sardinky ve vlastní šťávě (nebo uzená makrela čerstvá), 3 kostky taveného sýra (jednou za čas tolik "neuškodí), posekanou cibuli (dostatečné množství), ochutit 1 – 2 lžičkami plnotučné hořčice a trochou sardelové pasty (přidávat opatrně, má výraznou slanou chuť), kdo chce, pepř.;)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
JájsemRaibek

Tatarku nebo majolku, někdy hořčici kremžskou.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
iceT

Máslo, tavený sýr, rybky, cibule, hořčice, pepř, podle potřeby sůl. Ale margarín rozhodně nee.
A nebo varianta podle Roberta Mikluše a budeš mít Luxus na talíři…

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
mosoj

  1. uzená makrela ( vykostit)
  2. máslo

3.cibule
4. sůl
5. pepř
6. podle chuti i tavený sýr

Rozetřít vidličkou v misce.

Neznám chutnější pomazánku.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Děda Louda

Pomazat a sníst.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

na pomazánku olejovky, povolené v pokojové teplotě máslo (ne rostlinné), na jemno nakrájenou cibuli, sůl, pepř. jinak se do toho dá dát cokoliv. okurky, hořčice, pomazánkové máslo, kečup.

rybí pěna – olejovky slít šťávu a vyšlehat s máslem na pěnu, osolit a opepřit. na pečivu ozdobit, cibulkou, okurkou, citronem, zel.petrželkou

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
da ny

Tak tohle:" RAMOU ČI PERLOU? RAMA A PERLA = margarín:-)" mi rozhodně nesmí do bytu, ani do lednice a mé rodině, blízkým a přátelům do žaludku.
Na to je mám moc ráda, nechci ohrozit jejich cévy a zdraví.....
Na chléb(pečivo) mažeme jen máslo, případně termizovaný sýr nebo ricottu.
Do tří druhů pomazánek výjimečně ten tavený sýr
😉

před 2881 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek