Avatar uživatele
Dobrá duše

Jak na omáčkou ze sušených rajčat, smetany a bazalky?

Omlouvám se jistě to není kuchařský server, ale hledal jsem recept několik týdnů a vždycky se nějak zásadně lišil.
Je to recept z jedné vynikající restaurace a neobsahuje žádné houby ani není tak hutná.
Je to omáčka takového italského střihu a když dojíte těstoviny, žádná tam nezbude. Asi to nebude úplně tradiční italský recept, vzhledem k tomu že jsem ho nikde nenašel.

Předem děkuji uctivě za snahu .)

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? johana 56, briketka10 před 4007 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
annas

Zkuste se mrknout do odkazu – italské stránky. Možná jde o něco podobného, co zmiňujete..

http://transla­te.google.cz/tran­slate?hl=cs&sl=­it&u=http://www­.crai-supermercati.it/tut­ti_i_gusti/ri­cetta.asp%3Fid%3D420­&prev=/search%3Fq%3Dsal­sa%2Bdi%2Bpomo­dori%2Bsecchi%2Be%2Bba­silico%2Be%2Bcre­ma%26client%3Dfi­refox-a%26hs%3DgEO%26rls%3Dor­g.mozilla:cs:of­ficial%26chan­nel%3Drcs

Prošla jsem několik stránek italských receptů, ale žádný jiný neobsahoval jen tyto ingredience. V ostatních bylo něco navíc.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
briketka10

našla jsem taky jeden receptík parmazán se tam dávat nemusí..
http://transla­te.google.cz/tran­slate?hl=cs-CZ&langpair=en|cs&u=http://­www.tastebook­.com/recipes/553554-Sun-dried-Tomato-and-Basil-Cream-Sauce
Doplňuji:
http://www.ape­titonline.cz/re­cepty/739-papardelle-se-susenymi-rajcaty-a-smetanou.html
a bez těstovin jinou :)

Upravil/a: briketka10

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

no to je fakt fuška hodit na pánev na jemno šalotku, až zesklovatí přidat pokrájený sušený rajčata, po chvíli zalít smetanou a těsně před vyjmutím přihodit čerstvou bazalku. na talíř dozdobit dalšími dvěma lístky bazalky

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek