Avatar uživatele
terry

Jak je to tedy s tím medem? Jaká teplota je ještě bezpečná, aby se účinné a zdravé látky neznehodnotily?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Hlasujte v anketě
Zajímavá 0 před 4488 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

Jinak

Řešilo se to zde již několikrát. Krátkodobě neuškodí medu ani teplota /80 stupňů, například když si ho dáváme do čaje. Neničí se tím žádné látky. Kristalický med se doporučuje rozpouštět pozvolna do teplot nepřesahující 40 stupňů

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
fcoop

Jinak

Co má med a teplota společného?
Je fakt,že konzumovat med v blízkosti vysoké pece asi nebude to „pravé ořechové“.
Ale med si třeba do čaje dávali generace našich předků a pomáhalo to.
Tím bych si hlavu nelámal.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek