Avatar uživatele
Pokročilý

Jak je možné "uchovat" 40let mražené maso?

Na kolik st.C asi zamrazili čínané masao od Maa ? Jak konkrétně je "toto" zdraví škodlivé? Jaké škodlivé látky obsahuje?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Odpoveď byla označena jako užitečná
Avatar uživatele
Zlatý

Teoreticky to možné je. Teplota by měla být nižší než 23 stupňů C. Zmrazený mamut nalezený na Sibiří byl poživatelný.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Stříbrný

No asi to možné není. Však tam v tom článku píšou, že jeden z celníků se poblinkal, chuděrka malá žlutá.
Doplňuji:
Pro ty, kdo neví, která bije: http://www.novinky.cz/…


Avatar uživatele
Stříbrný

Proto jsem zadala před chvílí otázku s odkazem na novinky:

http://www.odpovedi.cz/…

Maso v mrazáku vydrží tak půl roku, až rok, jak které. Maso 40 let zmražené je už tak plné hnilobných procesů, volných radikálů (z nich vzniká rakovina), různých mikrobů a život ohrožujících bakterií, že děkuji Bohu, že to celníci zadrželi.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 844
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 496
Zlatý marci1 482
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.