Avatar uživatele
postcd

Jak dostat tuhý med rovnoměrně na krajíc chleba co nejrychleji a s co nejmenšími ztrátami medu?

jde o to, že

  • med je tak tuhý, že to lze špatně dostat ven, akorát solidní ocelovou lžící nebo ocelovým nožem
  • chléb se drolí při pokusu o natírání tuhého medu
  • udžování medu na teplém místě stojí za zvážení (při pokojové teplotě je hodně tuhý), musel bych to ale přendat do malé nádoby, nechci aby se zkazil
  • mikrovlnka zajímavý nápad, ale nerad bych ten med znehodnotil

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 2952 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
terry

Udržuj med v tekuté formě.
Mikrovlnka ne. Lepší je sklenici vložit do kastrolku s teplou vodou.

Upravil/a: terry

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
redy

Teplá voda to jistí. Do hrnce teplou vodu a do ní postav sklenici s medem.
To mě teď napadlo, jestli to funguje, to nevím. 🙂

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

sekerou

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Vem si natírací nůž, milý Lojzo, nůž!

Tak si nech zajít chuť na med, ať se ti nezkazí!

Upravil/a: anonym

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Mc Merkurion

…jak píše redy … funguje to …

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
jamar28

Já si dám med na několik vteřin do mikrovlnky.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
terry

Nebo kupuj med pastovaný. Ten necukernatí.

před 2925 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek