Jak dopadlo pátrání po zmizelém Michalovi, do něhož se pustil soukromý detektiv najatý moderátorem pořadu "Na stopě"?

Jistě se na to pamatujete - manžel a otec zmizel jednoho dne beze stopy po obchodní schůzce. Moderátor v pořadu "Na stopě", který nabídl zoufalé manželce pomoc a najal soukromého detektiva, informoval, že stopy po něm detektiva zavedly do zahraničí (Německa?). Pátrání bylo uzavřeno s tím, že Michal je "pravděpodobně již mrtvý". Ví se o tomto případu dnes více? Podala německá policie nějaké (nové) informace?
Nás hodných mužů je jako šafránu, a když už se nějaký usadí s rodinou, unesou ho a zabijou. Proč nezabijí občas taky nějakého z těch tyranů a domácích násilníků, kterých je všude plno?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Odpověď

Také jsem si na to před časem vzpomněla. Možná by stálo za to, napsat mailíka do NOVY, jestli nemají nějaké zprávy.
A také mě to před časem napadlo v souvislosti, že více různých kauz utichlo.
Krom této mě také dost sebrala zpráva, kde se mluvilo o jednom či více kreténech, kteří chtěli podříznout v kotci prase, ale protože tam bylo málo místa, tak mu pouze za živa odřízli ze stehen maso. Veterinář říkal, že zvíře muselo ukrutně a dlouho trpět, než umřelo.
Je to opravdu síla, co lidi neudělají pro pár drobných, které stejně nic neřeší.

Otázka nemá žádné další odpovědi.

Facebook