Avatar uživatele
Pokročilý

Jak dlouho mám smažit plátky ze zadního hovězího, abych z nich neudělal podešev??

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Registrovaný

Jde o to, jak jsou plátky vysoké. Např. 2cm plátky smažím asi pět minut. Z jedné strany 2 min, ze druhé 3 min a jsou mězi medium a well done. Stejně je ale nejdůležitější kvalita masa. Když je špatné maso, ani nejlepší kuchař s tím nic nenadělá...

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Bronzový

Plátky ze zadního hovězího bych nesmažil, raději zkusit roštěnou z býka. Někde jsem slyšel, že se tento pokrm nazývá řízek naruby, jeto prý mňamka ale vepř. krkovička je krkovička.

 

Diskuze k otázce

Avatar uživatele
Pokročilý

Kerberus

Ad tatanka. Řízky naruby dělám, ale nestačí je jen osmažit, musí se dusit s přidám dalších ingredienci. Výhoda, dá se použít jakékolov maso, nejen hovězí, ale i vepřové.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 840
Zlatý annas 757
Zlatý iceT 494
Zlatý marci1 479
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 414
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.