Avatar uživatele
Registrovaný

Jak dlouho bych měl udit kapra připraveného na podkovy a při jaké teplotě?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

tu jsou rady těch co to dělali

http://www.zahrada.cz/…


Avatar uživatele
Registrovaný

U NÁS TO DĚLÁME 6H NA 40-60STU.MAX

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 883
Zlatý annas 776
Zlatý marci1 507
Zlatý iceT 503
Zlatý gecco 450
Zlatý briketka10 435
Zlatý quentos 414
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 354

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.