Avatar uživatele
Bronzový

Italská hustá horká čokoláda?

Máte ji rádi? Párkrát jsem si ji dala v kavárně, moc mi chutná, ještě jak je hustá, není to taková ta voda jako z automatů, ale třeba příteli vůbec nechutná...
Děláte ji třeba někdo doma? Viděla jsem na aukru prášek, který se svaří a je z toho prý ta pravá hustá čokoláda. Máte s tím někdo zkušenost? Byla bych moc vděčná za recept na domácí horkou hustou čokoládu.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Odpovědi:

Avatar uživatele
Bronzový

to co popisujete je francouzká čokoláda,italové něco takového ve své kuchyni neznají,samozřejmě,v rámci globalizace už nevíme co je čí,....
ale kupte si francouzkou čokoládu na vaření,dá se koupit i supermarketech a není drahá,hořká je nejlepší, a pak dělejte pokusy, rozvařit v menším množství vody,pomalu a dochutit smetanou čím tučnější tím lepší,a jak to připravujete ve fondi,dale na stul,nakrájíte krosanty na kostky,namáčíte a ´BAŠTÍTE A DĚTI I KAMARÁDKY VÁM MILUJOU.........

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 879
Zlatý annas 775
Zlatý marci1 504
Zlatý iceT 502
Zlatý gecco 446
Zlatý briketka10 434
Zlatý quentos 414
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 354

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.