Avatar uživatele

Houby.. Rostou?

Pred chvili se manzel vratil z hub,nadilka bohata!Cisteti,smazeni,to me ted ceka.Mezi jinymi listicky,pro me nej nej houbicka,a proto prosim o nejaky receptik od vas ale vyzkouseny na upravu techto hub.Dekuji!

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Podívejte se na odkaz. Již se o zpracování lišek mluvilo.

Zdroj: http://www.odpovedi.cz/otazky/ jak-zpracovat-lisky

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

U nás na Liberecku už rostou, hřiby, kozáci, masáci. Paní co vaří,tak tam jsou houby,včera jsme měli obalované řízky z hříbů,brambory,michaný zel.salát.To byla ňamka.


Avatar uživatele
Pokročilý

Jsem kousek od Českého Krumlova a stále tady prší.Zatím je u nás na ně asi zima.Rostou ale jenom lišky.

 

Diskuze k otázce

Avatar uživatele
Stříbrný

elektrikář

Dnes jsem V Kraslicích viděl několik lidí s plným kýblem nádherných hřibů zítra musím jít také.

Avatar uživatele
Pokročilý

modrypezotek

Taky jsme v neděli byli. Všechno tj. lišky, praváčky, modráčky, jsem nakrájela, 5 minut uvařila v osolené vodě, dala do sklenice a prokládala cibulí, tatka uvařil 2x po jedné hodině a je to pochoutka!

Avatar uživatele
Pokročilý

straširybka

my děláme bramboračku, obal. řízky, kuřecí na hříbkách ( ale dávám jakekoliv houby ) a jinak tady na karlovarsku rostou, včera jsem chvíli byli a našli 2 kila hub, samý hříbky, poddubáky, křemenáče a manžel hřiba kováře. jinak babek a myslím, že i lišek (nejsem si jistá, protože je nesbíráme) je tady mraky. dneska jsme byli taky asi hodinku a máme kilo hřibů a poddubáků a v úterý jdem zase. a to chodíme zásadně kolem oběda nebo až se malá vyspí, cca ve 3 odpo a jsou pořád :-)

Avatar uživatele
Bronzový

GM

JAMI155, proč uzamykáš otázku, když chceš receptík?
Ráda dělám bramboráky z kovářů, mohou být i jiné hřibovité houby, jsou však dost měkké.
Kováře nakráj.na kostičky podusím 15 min na másle, potom přidám do klasického bramborákového těsta a smažím bramboráky. A pak jíme až skoro do prasknutí. Poměr: 1/3 hub, 2/3 brambor.těsta. Dobrou chuť!

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 841
Zlatý annas 757
Zlatý iceT 494
Zlatý marci1 480
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 414
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.