Avatar uživatele
Registrovaný

Hladká mouka je špatná, proč?

Poslední dobou je stále horší, nejdou s ní zahustit omáčky. Poraďte někdo kvalitní značku, vyzkoušel jsem už všechny dostupné.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Používám rovněž na zahuštění hrašku.

Jinak k těm lepším patří Babiččina volba.

http://www.babiccinavolba.cz/…

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Kup si Hrašku.Já tedy problémy s moukou při zahušťování nemám,anebo používej solamyl.


Avatar uživatele

Kupuj semolinu (semolinovou mouku, mouku z tvrdé pšenice) - ne tu nejlevnější mouku, na kterou v super-hyper narazíš...
;-)


Avatar uživatele
Zlatý

zahušťuju polohrubou a nemám problém,,


Avatar uživatele
Bronzový

Používám hladkou Předměřickou a nemám problém. Do kastrůlku vodu, přidám mouku a spirálovou kvedlačkou rozkvedlám :-)
http://www.spoza.cz/…
případně polohrubou
Řešením je i použití polohrubé mouky.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 841
Zlatý annas 757
Zlatý iceT 494
Zlatý marci1 480
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 414
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.