Avatar uživatele
olympus

Hladká mouka je špatná, proč?

Poslední dobou je stále horší, nejdou s ní zahustit omáčky. Poraďte někdo kvalitní značku, vyzkoušel jsem už všechny dostupné.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 3727 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
annas

Používám rovněž na zahuštění hrašku.

Jinak k těm lepším patří Babiččina volba.

http://www.ba­biccinavolba.cz/ka­talog/mouky/

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
iceT

Kup si Hrašku.Já tedy problémy s moukou při zahušťování nemám,anebo používej solamyl.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

Kupuj semolinu (semolinovou mouku, mouku z tvrdé pšenice) – ne tu nejlevnější mouku, na kterou v super-hyper narazíš…
😉

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
briketka10

zahušťuju polohrubou a nemám problém,,

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
da ny

Používám hladkou Předměřickou a nemám problém. Do kastrůlku vodu, přidám mouku a spirálovou kvedlačkou rozkvedlám 🙂
http://www.spo­za.cz/kvedlac­ka-spiralova-ean45608508-skup104Zn1ak04.php
případně polohrubou
Řešením je i použití polohrubé mouky.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek