Avatar uživatele
Bronzový

Halušky s brynzou a slaninou, jak ti to chutná?

jíš brynzu? sýry jako niva? a co smraďochy jako tvarůžky, romadur?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Já sním všechno,kromě rýžového nákypu. Takže mě chutná všechno...

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Halušky s brynzou a slaninou jsem mívala moc ráda, ale protože jsem musela slaninu ze svého jidelníčku vyloučit, jen koukám na druhé, když si pochutnávají. Jinak z brynzy dělám pomazánku, romadur konzumuji jen tak, tvarůžková pomazánka je vyjikající, tvarůžky používám je i v teplé kuchyni (potom musím moc dobře vyvětrat), Nivu nejím, protože obsahuje plísně, i když ušlechtilé, ale organismu stejně neprospívající. Navíc je to sýr hodně tučný.


Avatar uživatele
Bronzový

MNAM MNAM. Na vsechno vyjmenovane MNAM :)


Avatar uživatele
Stříbrný

Ano výborné jídlo i tvarůžky romadur super jídlo.


Avatar uživatele
Zlatý

Já halušky doma nedělám ale je to tak měsíc co jsem to jedla u tchýně na návštěvě.Pokud by tam byl romadur nebo tvarůžky asi bych si to nedala ale dala tam syr slaninu a můžu říct že to dobře vypadalo,pěkně vonělo bylo to moc dobré.


Avatar uživatele
Bronzový

Jím všechno co je napsané.


Avatar uživatele
Pokročilý

Halušky jsem vařil jako student když docházely peníze. Rozstrouhat nebo rozmixovat 2 brambory vejce a mouka,trochu mléka. Z namočeného prkénka se odkrajují nudličky do osolené vody.Po vyplavání se 2 min vaří.Vyloví se cedníkem dají do mísy a pomastí se , neslepují se.Kdo nemůže slaninu použije trochu másla. Smíchá z nastrouhanou brynzou. Jde použít i jiný sýr když brynza není.Když nebyla slanina používal jsem osmaženou cibulku zelenou petrželku.


Avatar uživatele
Zlatý

Ne, že bych je musela denně, ale občas si je dám ráda. Ale s brynzou brynzovou, ne tou náhražkou, co se zde občas prodává. Na horách je před časem dělal známý ze Slovenska a to byla mňamka.
Tvarůžky nee, Romadur tak 1*za 2 roky :-).

 

Diskuze k otázce

Avatar uživatele
Stříbrný

elektrikář

V jedné restauraci na pankráci to začali dělat smažené syrečky jako specialitu, šlo to docela na odbyt, ale ten smrad. Jajo zlepšovák jsem jim udělal dlouhou prodlužovačku, stůl na zahradu a smažili to ve friťáku venku.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 844
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 496
Zlatý marci1 482
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.