Avatar uživatele
Zlatý

Grilujete také houby? Které a jak? Veelká pochoutka!

Doplňuji:
Moje zásada při trávě jídla je jednoduchost a nebát se.
Takže tip:
Hodí se téměř všechny druhy a všechny potřebují sůl, kmín a česnek. Lehce potřu olejem, osolím, granul. česnek, drc. kmín. Ploché klobouky celé, vysoké na plátky, stejně tak třeně.
Při delší době či teplotě vzniknou "škvarky", což je taky bomba.
K tomu chleba, peč. nebo vařené brambory, lze i bez ničeho! Vyzkoušejte ;-)

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

V době mimo sezónu tak připravuji hlívu ústřičnou. Výborná.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Nejlepší jsou zřejmě bedle, jdou i jiné ale tyto vyhrávají. Vynikající a brzy připravené jsou i syrúvky, ale ty jsem již několik let v okolí nenašel


Avatar uživatele
Zlatý

Ještě jsme to nezkoušeli,což bude asi tím,že buď jdeme na houby nebo na zahrádku grilovat.Obojí v jednom dni ne,takže houby doneseme domů/pokud nějaké najdeme/ a rovnou nějak zpracujeme,takže grilování hub nás ještě ani nenapadlo!Ale díky za tip!


Avatar uživatele
Zlatý

Tak to mám hrubý nedostatek , dělám je jedině narychlo na pánvi jako minutku/masáky, bedly/,
jinak obalované, a různě zpracované, smaženice, pod maso, na polévky, nakládané a další a další


Avatar uživatele
Bronzový

Nejlepší jsou obalené a usmažené jako řízek.

 

Diskuze k otázce

Avatar uživatele
Zlatý

www

Omluva: přípravě, ne trávě !
Pitomá T9 :-(

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 884
Zlatý annas 776
Zlatý marci1 507
Zlatý iceT 503
Zlatý gecco 450
Zlatý briketka10 435
Zlatý quentos 414
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 355

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.