Avatar uživatele
maja49

fritování bez tuku? Máte zkušenosti?

Má někdo zkušenosti s fritézou s technologií Rapid Air? Měla by fritovat bez tuku. Co se v ní dá fritovat za potraviny? Děkuji všem
Doplňuji:
Dá se v takovém zařízení třeba smařit obalovaný květák nebo cuketa?

Zajímavá 0 před 4238 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
EliškaG

používáme doma toto:
http://www.te­fal.cz/All+Pro­ducts/Cooking+Ap­pliances/Fryer­s/Products/Ac­tifry/Actifry­.htm
nemůžeme si to vynachválit. Například hranolky jsou naprosto jedinečné. Pokud koupím již ty zmražené tak do toho nedávám ani kapku oleje, protože jsou již předsmažené a jsou napuštěné olejem. Pokud dělám z čerstvých brambor tak tam opravdu dám jen jednu polévkovou lžíci oleje a třeba ještě s trochou nějakého koření a opravdu to nemá chybu. Výborná je v tom udělaná třeba čína. Jen se to tam dá a nastaví se čas a o nic se nestarám. Jen je to trochu hlučnější a to kvůli větráku, který tam žene ten horký vzduch, ale protože to neděláme v noci v ložnici tak to nevadí. Jinak pokrmů se tam dá dělat mnoho určitě najdete mnoho receptů a nebo to bude i na Vaší fantazii. Opravdu vřele doporučuji

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
tom004

Za „světovým“ názvem,se v podstatě skrývá horkovzdušné zařízení. Jsou různých objemů a tvarového provedení. Dá se v nich fritovat,péct,sma­žit,připravit dušené pokrmy,grilovat,ap. Je to vlastně malý konvektomat.Doma používáme skleněný,kulatý o objemu 17 litrů. Od doby pořízení,je trouba prakticky „bez práce“ a slouží jako sklad pánví,pekáčů,ap­.Spotřeba tuků je minimální,téměř nulová,a jídla jsou skvělá.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Děda Louda

Fritování je způsob přípravy pokrmů ponořením do rozpáleného oleje (tuku). Bez tuku to jde patrně dost obtížně. Samozřejmě existují jiné postupy, u nichž není tuková lázeň podmínkou úspěchu.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek