Avatar uživatele
Pokročilý

Facebook soukromí.Jde na Facebooku nastavit to aby ti nemohly tvojí přátelé sdílet tvoje fotky?

Když tak kde

Odpovědi:

Avatar uživatele
Stříbrný

Nahoře na tvém profilu na modré liště úplně vlevo jako poslední znak je šipka dolů. Rozklikneš a objeví se ti možnosti a máš tam také "Nastavení soukromí". Rozklikneš. První řádek "Kdo uvidí můj obsah" a vlevo máš možnost "upravit". Pak už si nastavuješ, co potřebuješ.. Zrovna tak můžeš upravit další možnosti níže.


Avatar uživatele
Stříbrný

Další a podle mne mnohem spolehlivější možností
je navštívit zeď odpřátelených přátel a zablokovat je.
Odkaz býval dole na konci levého sloupce
(nevím, jestli jej FB někam nepřesunul).

FB každou chvíli v možnostech nastavení něco mění,
takže není jisté, zda po další změně zůstane vše tak,
jak si uživatel nastavil. Blokování je trvalé.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Počítače a internet

Zlatý Bedy 1525
Zlatý Michal Kole 1198
Zlatý mosoj 1028
Zlatý Hlada 948
Zlatý ge0rge 894
Zlatý www 829
Zlatý led 820
Zlatý badisko 818
Zlatý gecco 795
Zlatý arygnoc 674

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.