Záleží na tom, na co máš chuť. Z rakytníku lze dělat sirup, marmelády, sušit, rakytníkový olej, extrakt, vařit z něho čaje, míchat s medem, využít lze i vylisované slupky a semínka. A´t ho pozřeš v jakékoli podobě, svému tělu jen prospěješ.
4Kdo udělil odpovědi palec? ten který je, annas, MK44, gagaga
před 3510 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Můžeš na zavařit (klasická zavařenina – kompot), uvařit z nich
marmeládu, vylisovat je na džus, z toho uvažit sirup, usušit,
zamrazit…
Vyber si podle svých možností (a toho, kolik těch plodů je).
3Kdo udělil odpovědi palec? ten který je, MK44, broula
před 3510 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1677 | |
annas | 1349 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 985 | |
marci1 | 914 | |
iceT | 624 | |
da ny | 581 | |
zjentek | 562 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |