Avatar uživatele
Zlatý

Dostal jsem dva pěkné líny. Jak je upravit ? Prosím odzkoušené recepty.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Asi to je známý recept, ale líny dělala babička tak, že je spařila, byli bez slizu i šupin. Pak jsem je vykuchal.
Pak je celé, posolené, pokmínované a očesnekované dělala na másle.
Velká bašta :-D ! Jó a měli jsme to s bramborem.
Doplňuji:
Jsou ale i líni kolem 2kg i víc, ti se ale připravují jinak - pečou, smaží, obalují atd.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Registrovaný

Souhlasím s příspěvkem výše a jen bych doplnil o obalení v hladké mouce... křupavá dobrůtka

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 842
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 495
Zlatý marci1 481
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.