Avatar uživatele
Registrovaný

Udělala jsem livance ze sušeného droždí prošlého tři roky. Je to nějak nebezpečné? Nekynuly.

Dobrý den, udělala jsem livance ze sušeného droždí prošlého tři roky. Je to nějak nebezpečné? Nekynuly.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Nebezpečné to není (pokud jsi je dobře usmažila), ale pokud droždí ´nevzešlo´, zřejmě byly kvasinky již mrtvé...
;-)

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Myslím, že na zdraví to vliv mít nebude, ale pokud nekynuly, budou mít podle toho i chuť.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 840
Zlatý annas 757
Zlatý iceT 494
Zlatý marci1 479
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 414
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.