Avatar uživatele
zzzzz

Dá se grilovat sójové maso?

Myslím takové to co vypadá jak houba. Bude ho nutné před grilováním uvařit, nebo stačí marinovat?

Grilujete něco neobvyklého?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? annas, briketka10, anonym, marci1, lota před 3535 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Odpoveď byla označena jako užitečná

Teda – už jsem zkusil grilovat leccos – ale sojové maso ještě ne…
;-D
Obávám se, že ani uvaření tomu nepomůže (furt bude vypadat i chutnat jako houba na mytí) a grilováním je buďto jen vysušíš a nebo, posléze, zuhelnatíš. Ale jak píšu, vlastní zkušenost nemám, jen odhaduju.
Já griluju všemožné maso (i zpracované – klobásky, mleté – něco jako burgry), zeleninu, ovoce…

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?zzzzz Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Heisenberg

Jde to, ale já osobně to nikdy nepřipravoval..
nějaké návody..:http://www.mi­mibazar.cz/re­cept.php?id=22848
http://www.nej­zahradnictvi.cz/o­borove-clanky/grilovani-je-take-pro-vegetariany-co-grilovat/

Na google jich najdeš i víc :).

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?briketka10 Nahlásit


Avatar uživatele
setapouch

Jde vsechno, ale ktery cunik by to jedl? :)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Lorrie

Asi pozdě ale přece jen.
Máte namysli tofu? To se hodí do marinády a griluje, je to výborné a bez cholesterolu. Akorát se musí řádně nechat odkapat, aby nasáklo tu chuť.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
syncz

sója je luštěnina, maso je živočišná svalovina, nic jako sójové maso neexistuje

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
zzzzz

Lorrie, ne tofu, to je sójový sýr, ten grilujeme běžně, mám na mysli takové sušené tvrdé plátky, které se před přípravou 20 minut vaří a pak to vypadá jak houbička na mytí:-)) ale děkuji odpověď. 🙂

před 3532 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
briketka10

Heisenbergu
zrovna se chystám trochu hubnout, tak mi ty
grilovaný sojový plátky přijdou, jako bezva
nápad..já vždy smažila jen ty kostičky, ale
byly taky moc dobrý v těstíčku 😁

před 3535 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
zzzzz

Taky mám sóju ráda, kupuji i tofu, to grilujeme normálně, ale ty plátky se ještě grilovat nezkoušela, ale prubnu to.

Sója je zdravá:-))

před 3535 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
zzzzz

Mowlo po půlnoci:-)) Jaké ovoce griluješ?

před 3535 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

Jablka, hrušky, ananas (klasika) – ale výborné jsou i třeba švestky (nebo trnky) – co taky čekat od Valacha, že jo?
😉

před 3535 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
zzzzz

Tak ovoce jsem ještě negrilovala, ten ananas už jsem ale slyšela jinak ne:-)))

před 3535 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek