Avatar uživatele
Pokročilý

Co si mám udělat dneska k veřeři?

... mám v ledničce karbenátky a brambory .. jenže ty jsem měl už dneska na oběd a tak mě napadlo si udělat krupičnou kaši, jenže ...

celej den různě papám kousky hořké čokolády na vaření a nevím jestli mám na sladký ještě chuť ..

a nic moc vařit jinýho se mi nechce .. přemýšlel jsem o nějaké omeletce či opékaných bramborách, ale to mi příjde spíš věc na snídani než na večeři né ...

dokážete mi poradit?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Stříbrný

Já bych si namazal chleba hořčicí,ohřál v mikrovlnce karbanátek rozkrojil a dal na chleba mám je moc rád,zapil bych to trochou piva a hotovo,čau.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Bronzový

My dneska měli výbornou tláču. Ale jinak si k večeři dělám vaječnou omeletu, kterou jsem před tím smíchala se žampionama. Osmažím z obou stran a dám si na to ještě salám a sýr, pak to přehnu na půlku a položím na chleba namazaný hořčičí. Ještě trochu cibulky a podle chuti si na to dám ještě kečup nebo tatarku.


Avatar uživatele
Registrovaný

treba zkus omeletku s brambory...dej na panev rozehrat olej a opec na nem na platky brambory..hezky rozprostri po panvi,pak se prida cibulka a cesnek a nejaka zelenina..furt aby bylo vse rozprostrene..pak zalit vejci a na ne treba rozlozit platk.syr..osolit,opeprit a tak...a k tomu kecup a je to vynikajici a rychle:-)...a ten karbanatek s chlebem,cibuli a hortici je taky skvelej:-)


Avatar uživatele
Bronzový

Není už na večeři trochu pozdě?Nicméně já dělám výborné topinky.Chleba opeču jen z jedné strany,vyndám,potřu česnekem.Na pánev dám jedno rozkvedlané a osolené vajíčko,a na to hned položím ten chleba,opečenou stranou nahoru,takže se vajíčko vsákne do chleba a nechám vajíčko dopéci,k tomu kyselou okurku.Je to moc dobré,když máme doma chuť,tak je smažím i několikrát denně.Dobrou chuť.


Avatar uživatele
Pokročilý

Dojdi si do hospůdky a máš to vyřešený!!!!


Avatar uživatele
Bronzový

A co takhle zapékané brambory s mletým masem.Uvař brambory, polovinu na dno zapékací misky na to rozsekané karbanátky a přikrýt zbytkem brambor. Jednotlivé vrstvy okořenit dle vlastní chuti. Zapečeme v troubě dokud brambory nezačnou zlátnout. Potom rozmícháme vajíčka s mlékem, ochutíme solí a muškátovým oříškem a brambory s tím zalijeme. Pečeme dokud se na povrchu nevytvoří krásně upečená krusta. Podle toho jak brambory okořeníme můžeme je podle koření nazývat s kari kořením indické, s provensálským kořením italské, s chilli a paprikou mexické. Záleží jen na vaší chutí a fantazii.

Zdroj: Dlouholeté zkušenosti

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 841
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 495
Zlatý marci1 480
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 414
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.