Avatar uživatele
Pokročilý

Co s čerstvýma fazolovýma luskama?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Lusky nakrájet na menší kousky a ty buď dát zmrazit nebo naložit do nálevu jako okurky. Paní domácí pak z polotovaru kuchtí fazole na smetaně, k tomu pak brambory a třeba veřená vejce nebo hovězí.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Bronzový

Já je mám rád na páře uvařené , pak orestované na slanince , trošičku zaprášené moukou , malinko podlít ochutit třeba jen podravkou a k masíčku jedna báseň ...


Avatar uživatele
Bronzový

Uvařit na kyselo, zaprášit moukou, trochu smetany a jím to samotné...


Avatar uživatele

Fazolové lusky na smetaně jsou výborné, jak už tady píše Dudu. Pokud kupujete lusky na trhu, musíte je nejdřív očistit, to znamená uštípnout nebo odříznout kratičkou "stopku" a strhnout nestravitelné tvrdé vlákénko, které najdete ve spoji, kde lusk po dozrání pukne. V supermarketu jsem viděla lusky balené a očištěné.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 840
Zlatý annas 757
Zlatý iceT 494
Zlatý marci1 479
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 414
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.