Avatar uživatele
Džanička

Co pro vás znamená název bistro a rychlé občerstvení?

Co přesně byste v takovém podniku nejčastěji chtěli hledat?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Upravil/a: annas

Zajímavá 0 před 2943 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Kepler

V podstatě totéž, na co jsme zvyklí dosud: samoobslužný prodej jídla a nápojů. Ceny by měly být mírné, nákup rychlý, klidně konzumace na stojáka. Někde pokulhává kvalita prodávaných potravin, nebo kultura prostředí. Uvítal bych i čistá WC a některé doplňkové služby (třeba jídlo do krabičky sebou). Hlavně rychlost a láce.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Obojí je k uspokojení hladových, kteří si můžou zakoupit různé jídla, jako jsou studené párky a teplé pivo.

Prodávají se opékané uzeniny, grilovaná kuřata, hranolky, langoše, párky v rohlíku.. a vesměs jsou umístěný v nějakém stánku, maringotce atd.

Už vidím, třeba v KFC, které je považováno za rychlé občerstvení, jak si zákazník mezi obsluhou nandává porci hranolek a cmrnde si na ně kečup. Trochu blbý, ne?!
Za samoobslužný prodej považuji bufet, jídelnu…

Upravil/a: anonym

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Tuřín

Slovo bistro vzniklo z ruského „býstro“ – rychle. Nevím, zda je to určitě pravda, ale údajně někdy na napoleonských válek, když si ruští vojáci v Paříži objednávali jídlo a pořád řvali „býstro, býstro“ 🙂

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
da ny

NIC, obejdu ho obloukem ;)
Pokud mne okolnosti přinutí, vystačím si v bistru 4× do roka s chlebíčkem.
2× do roka křídla v KFC Raději jdu do bufetu na „hotovku“

Upravil/a: da ny

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Pipka

levná a nekvalitní strava

před 2942 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Jídlo a vaření