Avatar uživatele
Zlatý

Co může bránit pracovníkům restaurace Globus, aby v 16 hodin připravili x porcí hranolků, když mají otevřeno do 21 hod?

Nemají motivaci?
Žádný vedoucí provoz nehlídá?
Dala jsem si rýži, ale během pár minut chtělo pár lidí zrovna hranolky.
※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※
To, že jsem si rýži dala já (s omáčkou), neznamená, že si ji lidi budou dávat s tatarkou ke smažáku.
Předpokládám, že by neměl být problém, když zbývá 5 hodin do zavíračky, vysypat do rozpáleného oleje pytel zmražených hranolků.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Stříbrný

Otázka je špatně položená. Ne, co jim brání, ale proč nepřipraví?
Jednoduše proto, protože tam stejně ti lidé budou chodit a nějakejch pár lidí je nevytrhne. Možná ty tam už nepůjdeš, ale nejspíš pokud budeš mít hlad, tak stejně půjdeš a s tím oni počítají.
A taky proto, že právě potřebují prodat tu rýži :)

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Zřejmě má Globus zájem na tom, abychom jedli zdravě. :-) Realita je však asi taková, že potřebuje prodat rýži. :-(


Avatar uživatele
Zlatý

Mluvím o plzeňském, Globusu.

1. V Globusu není restaurace, ale jídelna.
2. Lacinější jídlo v Plzni těžko seženeš. Nízká cena se na kvalitě neprojevuje.
3. Vaří se hromadně, tak aby zbylo co nejméně jídla, které se potom musí vyhodit.
4. Odpoledne již nevaří. prodávají z navařeného. Tudíž ani nejsou kuchaři.
Jedině takto lze srazit náklady na vaření !!!
5. Fronty a plná jídelna okolo poledne svědčí o tom, že je o jídlo zájem. Jezdí tam "půl" Plzně na oběd a berou si i jídlo sebou domů bez příplatku za balení.

Opravdu bych si to nepletl s restaurací !!!!!

Na začátku léta otevřeli cukrárnu , která výběrem a cenami nemá konkurenci.
Taktéž je téměř pořád plná.
Reklamaci či vrácení zboží udělají bez reptání i když nemám paragon !!!!


Avatar uživatele

zajímavé, že nejsou schopni ani vložit hranolky do rozpáleného oleje. holt Globus, stačí se i podívat na obsazení personálu.


Avatar uživatele
Stříbrný

lhostejnost a vlastní lenost...nikdo to nechce dělat, pinglů a obsluhy je chronický nedostatek, furt náborujou nové síly ale houno personálu platěj tak se nedivte


Avatar uživatele
Zlatý

K Doplnění: Předpokládáš správně - ale čert ví, jaké instrukce mají od vedoucí/ho...
;-)
Já bych si jej, asi, nechal zavolat a takové počínání vysvětlit - čistě abych věděl, proč mám nebo nemám napsat stížnost (dotaz) na vedení Globusu...
;-))


Avatar uživatele
Registrovaný

lenost

 

Diskuze k otázce

Avatar uživatele
Zlatý

ReHu

Uznávám, že pojmenování restaurace je poněkud nadnesené.
Ano, souhlasím s jídelnou :-).
Ale i tak, hodit hranolky do friťáku může i nekuchař.

Avatar uživatele
Zlatý

mosoj

Nemůže. Jsou na to předpisy.
V restauraci kde dáš za stejné jídlo dvě kila , ti s radostí nějaké hranolky seženou.

 

Zajímavé otázky v kategorii Jídlo a vaření

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 841
Zlatý annas 757
Zlatý iceT 494
Zlatý marci1 480
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 414
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.