Avatar uživatele
Registrovaný

Co mám dělat, aby se mi nezdrcla sýrová omáčka na těstoviny?

Nebo spíš co dělám špatně, když se mi zdrcla? Dělám to podle klasického receptu, kterých je na internetu spousty - mléko, smetana, rozpustit sýr...

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Stříbrný

Mně se zdrcnul krém na buchtu a pomohlo přidat máslo a znovu vyšlehat, jestli by to šlo použít na sýrovou omáčku, nevím. Ale je opravdu potřeba, aby všechny potraviny měly stejnou, nejlépe pokojovou teplotu.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Bronzový

Některé z komponentů, které jsi smíchala měly odlišnou teplotu.
Česky řečeno - do teplé omáčky na sporáku nesmíš přidat smetanu z lednice, ale to bys jistě neudělala....:-)


Avatar uživatele
Bronzový

hoď to do mixeru a provař/ve vodní lázni nebo v mikrovlnce na nižší stupeň/ a nikdo nic nepozná

 

Diskuze k otázce

Avatar uživatele
Registrovaný

Market666

No to jsem samozřejmě neudělala... Smetanu jsem zředila s mlékem, a do teplého mléka jsem přidala samozřejmě studený sýr, protože ve studeném mléce by se asi nerozpustil :) Tak právě nevím, co dělám špatně...

Avatar uživatele
Zlatý

Deli

Market, Vaše otázka mne nadchla, taky se mi vždycky zdrcne a nevím proč. Zkusím dát všechny suroviny do hrnce, pak teprve zahřívat a míchat a míchat...

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 841
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 495
Zlatý marci1 481
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.